Whatsapp contact button

NUGGET CAMPERS VAN FORD NU OOK IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR

6-10-2021

Ford heeft goed nieuws voor Nederlandse camperaars. De line-up van praktische en avontuurlijke Nugget Campers – die al decennia lang gewild is bij camperliefhebbers in heel Europa – is nu ook officieel verkrijgbaar in Nederland.

  • Gewilde Nugget-formule: veel comfort en slimme inrichting voor vier camperaars, geavanceerde technologieën en zuinige aandrijflijnen
  • Veel verschillende uitvoeringen, waaronder extra ruime Plus of ruige Trail
  • Per direct te bestellen, vanaf € 69.696

De nieuwste Nugget-modellen van Ford, op basis van de op de prijswinnende Transit Custom en omgebouwd door camperspecialist Westfalia in Rheda-Wiedenbrück, Duitsland, bieden camperaars de perfecte mix van ruimte, comfort en praktische features. De compacte exterieur maten maken de Nugget praktisch bij manoeuvreren en maken hem nog veelzijdiger.

Nugget Trail Nugget Trail kampeerwagen Transit Custom Trail kamperen 

Berekenen de inruilwaarde

De Nugget is er in een groot aantal uitvoeringen om aan elke wens te kunnen voldoen. Hij is verkrijgbaar met een hefdak, een vast hoog dak en als verlengde versie met eveneens een hoog dak. Kenmerkend voor elke Nugget zijn de driepersoonszitbank op de tweede zitrij en de L-vormige keuken, die achter in de camper is geplaatst. De Nugget biedt comfortabele slaapruimte voor vier, met een tweepersoonsbed dat in het dakgedeelte wordt uitgeklapt, en een tweede bed in het woongedeelte. De Nugget Plus met lange wielbasis biedt nog meer opbergruimte en een ingebouwd toilet met een opklapbare wasbak.

Er is keuze uit schone en efficiënte EcoBlue dieselmotoren die ook leverbaar zijn in combinatie met een automatische transmissie. Hij is daarnaast zeer rijk uitgerust en leverbaar met het nieuwste op het gebied van bestuurdersassistentie en connectiviteit. Mooie voorbeelden zijn de Adaptive Cruise Control en Cross Traffic Alert, dat assisteert bij het achteruitrijden. Een primeur in het segment – en ideaal tijdens koudere nachten, is de optionele verwarmbare driezits achterbank, die óók verwarmt wanneer deze is omgetoverd tot een tweepersoons bed.

Nugget Trail Nugget Trail kampeerwagen Transit Custom Trail kamperen 

De Nugget beleeft zijn Nederlandse introductie tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht, die wordt gehouden van 6 t/m 10 oktober. De Nugget is per direct te bestellen. De Nederlandse Ford dealers werken samen met het Nederlandse Westfalia Campercentrum in Barneveld, de grootste camperspecialist met meer dan 20 jaar ervaring.

Nieuw in het aanbod is de Trail-uitvoering. De nieuwe Nugget Trail richt zich op het échte avontuur, met zijn stoere designdetails, de indrukwekkende FORD-grille, zwart lederen bekleding en een limited-slip differentieel voor extra grip op gladde ondergronden.

Nugget Trail Nugget Trail kampeerwagen Transit Custom Trail kamperen 


Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws