Whatsapp contact button
Ford Autoverhuur

Ford verhuur

Altijd de auto die je nodig hebt

Soms kan het huren van een auto een handige oplossing zijn. Bijvoorbeeld als je een extra auto nodig hebt voor een paar dagen, een paar weken of een paar maanden. Daarnaast kan het ook handig zijn voor jouw medewerkers die misschien een tijdelijke arbeidscontract hebben. Ford Rent heeft altijd een passende oplossing, zonder dat je vastzit aan enige verplichtingen. Bij Ford Rent vind je altijd de auto die je nodig hebt. Van de stijlvolle Ford Fiesta tot de multifunctionele Galaxy. Als je een keer echt de ruimte nodig hebt, kan je ook gewoon een bedrijfswagen huren, zoals een Ford Transit. Uiteraard adviseren wij graag jou bij de keuze die aansluit bij jouw wensen.


Ook voor bedrijven

Heb je tijdelijk extra laadvolume nodig? Of neem je voor korte tijd iemand extra in dienst? Alle Ford modellen zijn voor korte tijd te leasen. Daarbij kan je zelf aangeven of de voorkeur geeft aan een auto met benzine- of dieselmotor. Bij een Ford huurauto ben je altijd verzekerd van scherpe tarieven, of je nu bedrijfsmatig of particulier een auto huurt. En hoe langer je de auto huurt, hoe voordeliger het wordt.


Reserveren

Reserveren kan heel gemakkelijk bij ons op vertoon van een geldig rijbewijs en identiteitsbewijs. De borg van € 250,- en het verwachte huurbedrag moeten wel voor je wegrijdt zijn voldaan, contant of met een creditcard. Reserveer via onderstaande knoppen alvast een afspraak bij ons.

Ford Rent


 • Bedrijfswagens
 • Bedrijfswagens

  Heb je tijdelijk extra laadvolume nodig? Of neem je voor korte tijd iemand extra in dienst? Alle Ford modellen zijn voor korte tijd te leasen. Daarbij kan je zelf aangeven of je de voorkeur geeft aan een auto met benzine- of dieselmotor.

  Bedrijfswagen verhuur (pdf)


 • Personenauto's
 • Personenauto's

  Bij een Ford huurauto ben je altijd verzekerd van scherpe tarieven, of je nu bedrijfsmatig of particulier een auto huurt. En hoe langer je de auto huurt, hoe voordeliger het wordt.

  Autoverhuur (pdf)


 • Reserveren
 • Reserveren

  Reserveren kan bij vertoning van een geldig rijbewijs en identiteitsbewijs. De borg van €250, en het verwachte huurbedrag moeten vóór je wegrijdt, zijn voldaan, contant of met een creditcard.

  Auto huren


 • Vervangend vervoer
 • Vervangend vervoer

  Een vervangende auto, tijdens reparatie of onderhoud, huur je bij Ford tegen, speciaal voor klanten, zeer scherpe tarieven – zowel zakelijk als particulier. Alle tarieven zijn exclusief brandstof en inclusief verzekeringen.

  Vervangend vervoer (pdf)


 • Naar het buitenland
 • Naar het buitenland

  Met een Ford huurauto naar het buitenland? Geef het vooraf aan ons door en je krijgt naast het originele kentekenbewijs ook een groene kaart, die je nodig kunt hebben bij calamiteiten in het buitenland. Bij pech onderweg kan je altijd een beroep doen op Ford Assistance. Eén telefoontje en hulp is onderweg. Een geruststellend idee.

  Auto huren


Nieuws

Laatste nieuws