Autocentrum Gennep erkend Ford Reparateur

Over ons

 • Team Autocentrum Gennep
 • Autocentrum Gennep

  Autocentrum Gennep is overgenomen in 2005 door Menno van Beusekom, toentertijd als jongste Forddealer van Nederland. Wij zijn een erkend Ford & Suzuki dealer en gespecialiseerd in Chevrolet. U vindt ons mooie pand aan de Heijenseweg 55 in Gennep.

  Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, samen met onze monteurs en medewerkers staan wij u graag tot dienst. U kunt bij ons altijd rekenen op een persoonlijke service, wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. De persoonlijke klik tussen onze klanten en monteurs wordt dan ook erg gewaardeerd.


 • Eigenaar Autocentrum Gennep
 • Ford, Suzuki en Carprof

  Naast Ford en Suzuki dealer zijn wij een Carprof garage. Hierdoor bieden wij u zekerheid door 24 maanden internationale garantie op onderhoud en reparatie. Carprof biedt u een eersteklas ervaring op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie.

  Boek een afspraakZoek auto's


 • Customer Viewpoint


  "Vanmorgen 2 voorbanden laten monteren die ik ergens anders gekocht had. Nadat mijn auto klaar was zag ik dat hij van binnen en buiten als gratis service ook nog gereinigd was. Top garage!! Vriendelijke mensen. Kom hier in de toekomst zeker terug."
  - Richard van Langen

 • Customer Viewpoint


  "Tijdens vakantie in eigen land een onvoorzien oponthoud wegens kapotte radiator van onze op leeftijd zijnde Outlander. Via tip van een trotse Ford eigenaar en tevreden klant van Autocentrum Gennep een zeer vriendelijke, snelle en professionele reparatie aan de auto gekregen. Een volledig verdiende warme douche voor eigenaar en monteurs van Autocentrum Gennep. Nogmaals hartelijke dank voor de snelle service."
  - Cees van de Ven

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen